ALKMAAR - Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social mediakanalen en de populariteit blijft groeien. Het grote voordeel is dat je jezelf zichtbaar maakt als persoon, maar ook zeker als bedrijf. En hoe je dit het beste kan doen leer je met de workshop van Fred van Eck.

Zet LinkedIn voor jou aan het werk tijdens de training op woensdag 15 juni van 19:00 – 21:30 uur

Veel mensen hebben wel een (bedrijf)profiel aangemaakt op LinkedIn, maar doen er verder niets mee. Dat is zonde! Want als marketeer, ondernemer, werkzoekende of manager wil je toch zichtbaar zijn. Maar natuurlijk ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan. LinkedIn kan je daarbij helpen. Als je tenminste alles op orde hebt. De LinkedIn training is ook uitermate geschikt voor bedrijven die het wel in willen zetten, maar nog niet precies weten hoe ze dat het beste kunnen doen.

Je gaat aan de slag met je eigen profiel en leer je deze optimaal in te zetten. We staan uitgebreid stil bij de vele opties en mogelijkheden van dit platform. Het tweede gedeelte van de workshop gaat over het onderhouden van jouw bedrijfspagina. Hoe val je op, wat zet je online, wat zijn de ‘do’s and don’ts’, de beste tijd om je bericht te posten en nog heel veel meer. Neem tijdens de workshop je eigen laptop mee zodat je eventueel direct dingen kunt aanpassen. Na afloop heeft LinkedIn geen geheimen meer voor jou.

De training is geschikt voor iedereen die met LinkedIn aan de slag wil en zijn profiel op orde wil hebben. In het eerste gedeelte gaan we aan de slag met jouw profiel en in het tweede deel gaan we de bedrijfspagina onder de loep nemen. Omdat alles al duur genoeg is, is de prijs ook nog eens extra aantrekkelijk. De LinkedIn workshop duurt 2.5 uur en wordt gehouden in Wijkcentrum De Oever in Alkmaar. Ter introductie van de workshop zijn de kosten per persoon €149,- ex. Btw. Bekijk de informatie en schrijf je in via https://eckkies.nl/linkedin/

De training kan ook gegeven worden bij jouw op het bedrijf met meerdere collega’s.