DEN HELDER - KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie van gratis online workshops voor iedereen die op zoek is naar een baan en daar wel wat tips bij kan gebruiken. De laatste workshop gaat over netwerken en is te volgen op donderdag 10 maart om 09:30.

Netwerken

Zeventig procent van de vacatures wordt niet gepubliceerd, maar via-via ingevuld. Dat is een groot percentage en daarom is een relevant netwerk van groot belang. Dit geldt voor de mensen uit de omgeving waar men regelmatig contact mee heeft, maar ook voor het online netwerk op LinkedIn. Tijdens deze onlinetraining brengen Joyce en Veronique het huidige netwerk van de deelnemers in kaart en bekijken ze waar en hoe deze kan worden uitgebreid.

Verhelder Talent

Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent zijn actief op het gebied van loopbanen, solliciteren en het maken van een carrièreswitch. Beiden hebben zij jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling, waar het vinden van ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was.

Hoe werkt het?

Deelname is gratis. Aanmelden voor de workshop kan op www.kopgroepbibliotheken.nl. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om de webinar te volgen. Als de workshop is afgelopen is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Ook is het mogelijk om binnen een week de webinar terug te kijken.