Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Schagen je favoriete McDonald's burgers makkelijk thuis laten bezorgen. McDelivery in Schagen kent een succesvolle start tijdens het eerste weekend. Via McDelivery kunnen inwoners van Schagen de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald's makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.


Melvin Pach, Operations Director vertelt enthousiast over de introductie van McDelivery: "We zijn blij om gasten uit Schagen nu ook hun favorieten thuis te kunnen bezorgen. Vanuit huis genieten van het lekkers dat McDonald's heeft te bieden, wie wil dat niet?

In elke stad waar wij starten met McDelivery zien we direct dat we in een behoefte voorzien. In de regio zijn wij ook al eerder in Alkmaar, Den Helder en Heerhugowaard gestart met McDelivery. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de Chicken McNuggets worden het meest besteld via McDelivery."

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald's producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Schagen te vieren krijgen Schagenezen met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 31 december 2021. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.