SCHAGEN - Deze feestdagen verrijkt Schagen zich met de grootste kerstboom van de regio. Dit is niet zomaar een kerstboom, maar een echte McDonald’s kerstboom. Hij is maar liefst twaalf meter hoog, zes meter breed en bestaande uit 50.000 ledlampjes. De mega kerstboom bevond zich vorig jaar in Den Helder, maar straalt dit jaar voor het eerst in Schagen.

Kerst bij McDonald’s
De hele decembermaand is bij McDonald’s Schagen één groot feest. Naast het feit dat de boom erg bijzonder is om naar te kijken, brengt hij ook een unieke belevenis met zich mee. Omdat de boom zich bevindt voor de ingang van het restaurant, lopen bezoekers eerst onder de gouden bogen door voor zij naar binnen gaan. Tevens loopt er een actie op de social media kanalen van McDonald’s Schagen, waarin bezoekers unieke McDonald’s merchandise kunnen winnen door met de boom op de foto te gaan. De boom is vanaf vandaag te bewonderen.

Over McDonald’s Schagen
McDonald’s Schagen bevindt zich aan de Grote Wallerweg 2M en is dagelijks geopend van 09:00 tot 01:00. McDonald’s Schagen is ook actief op social media: volg McDonald’s op Facebook via McDonald’s Schagen en op Instagram via @mcdonalds_schagen.