Bewolkt17.7 ℃

Vonhoff Reiniging in Zuid-Scharwoude

Vonhoff Reiniging

In 2013 ben ik, Lars Vonhoff, begonnen met Vonhoff Glas- en Gevelreiniging. Na tien jaar als glazenwasser in loondienst de fijne kneepjes van het vak geleerd te hebben, was het tijd om voor mezelf te beginnen.

Vonhoff Glas- en Gevelreiniging lapt niet alleen ramen, ook zorgen we ervoor dat het schilderwerk buitenshuis er perfect uit blijft zien. Het schoonmaken van gevels behoort tevens tot de mogelijkheden.

Kleinere klussen voer ik doorgaans alleen uit en voor grotere opdrachten regel ik ervaren versterking, zodat we het werk zowel flexibel als vlot en deskundig kunnen uitvoeren.

Inmiddels is, voornamelijk via mond-tot-mondreclame, zowel mijn klantenkring als mijn werkgebied flink uitgebreid. Zo wordt er niet alleen gebeld uit Langedijk (Sint Pancras, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel) als men een glazenwasser nodig heeft, maar vaak ook uit gemeenten als Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Dirkshorn en Warmenhuizen.

Foto's van Vonhoff Reiniging

Vonhoff Reiniging image 1
Vonhoff Reiniging image 2

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Eikenlaan 28
1722 ZN  Zuid-Scharwoude
Mobiel
06-43476602
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vonhoff Reiniging. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map