Licht bewolkt26.5 ℃

V.O.F. Slagerij Jan Kater in Den Helder

V.O.F. Slagerij Jan Kater

Bij ons krijgt u ambachtelijke kwaliteit. Elke dag!

De Ambachtelijke Slager is de ambachtelijke vakman, de kwaliteitsslager die verstand heeft van het beste vlees, de fijnste vleeswaren en van de lekkerste producten en ingrediënten om te koken. Dat begint bij ons bij het selecteren van het juiste vlees en de beste ingrediënten. Puur, eerlijk, vers en lekker. Daarnaast maken wij het meeste zelf. Ambachtelijk, met liefde voor het vak en elke dag opnieuw, dus elke dag vers. Het verschil proeft u direct. Kwaliteit van het huis dus.Ambachtelijk vlees en vleeswaren

De Ambachtelijke Slager is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

Dat betekent dat u bij De Ambachtelijke Slager altijd het beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Op de traditionele ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Kwaliteits als vanouds met de smaak van nu.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van het heerlijke gekruide gehakt, de ouderwets lekkere saucijzen, het malse biefstukje tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag tips voor de beste bereiding.

Foto's van V.O.F. Slagerij Jan Kater

V.O.F. Slagerij Jan Kater image 1
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 2
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 3
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 4
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 5
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 6
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 7
V.O.F. Slagerij Jan Kater image 8

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Drooghe Bol 1028
1788 VB  Den Helder
Telefoon
0223-646340
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews01-01-2017

Review:
We hebben met de feestdagen een Partypan met tapas besteld, echt voor herhaling vat aar! Wat een assortiment van lekkers zeg!

Geef je beoordeling over V.O.F. Slagerij Jan Kater. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map