Een huis kopen is spannend. Het is een grote investering en er komt heel wat op je af. Veel informatie is online te vinden, maar je kunt ook een professional inschakelen: de aankoopmakelaar. Wat doet een aankoopmakelaar van Stevens Vastgoed eigenlijk?


Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar is goed op de hoogte van de lokale woningmarkt, weet wat er te koop is en welke huizen er op korte termijn in de verkoop komen. Zo zit je als koper dicht bij het vuur. Handig, vooral als je een woning wilt kopen in een gewilde regio.

Een aankoopmakelaar kan je van begin tot eind helpen met de koop van een huis. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Maar je kunt er ook voor kiezen om een deel zelf te doen. Misschien vind het je leuk om op zoek te gaan naar geschikte woningen, maar laat je de onderhandelingen graag over aan je makelaar. Het precieze takenpakket van de makelaar spreek je van tevoren met elkaar af. Zo weet je wat je aan elkaar hebt.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaar van Stevens Vastgoed is vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen. Zo weet jij als eerste wanneer een geschikte woning te koop staat.

Je hebt een expert aan je zijde. Je profiteert van de kennis en ervaring van de aankoopmakelaar van Stevens Vastgoed. Wat jij één keer doet, doet Esther Stevens dagelijks.

Je krijgt een objectieve mening over een woning. Je aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces.

Er wordt veel werk voor je uit handen genomen. Een aankoopmakelaar bespaart je enorm veel tijd, energie en regelwerk.

Een Aankoopcoach begeleidt je in je zoektocht naar een woning. Van de oriëntatie tot de sleuteloverdracht. Je persoonlijke Aankoopcoach kent jouw situatie en weet precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis.

Bel voor een afspraak: 0223-616490

STEVENS VASTGOED, UW KOOP EN HUUR MAKELAAR IN DEN HELDER EN OMSTREKEN

Esther Stevens heeft ruime ervaring als makelaar in Den Helder, Julianadorp, Breezand, Hippolytushoef, Anna Paulowna, Den Oever en Schagen. Ze besloot in 2007 als zelfstandige aan de slag te gaan in de makelaardij.

Door haar persoonlijkheid, snelheid, flexibele werktijden en bereikbaar tot 21:00 en het feit dat u altijd één aanspreekpunt heeft, biedt zij een aanpak die echt werkt! Een echte frisse blik op de woningmarkt.

AANKOOP & VERKOOP , TEVENS VERHUUR EN AANHUUR VAN WONINGEN

Wilt u een woning aankopen, verkopen of laten taxeren? Tevens is zij gespecialiseerd in verhuur en aanhuur van woningen. U kunt de makelaar opdracht geven om een huurwoning te zoeken.

Stevens Vastgoed is daarvoor de betrouwbare vrouwelijke makelaar met een eigen manier van werken.

Met vriendelijke groet,

Esther Stevens

Eigenaar/makelaar

www.stevensvastgoed.nl

0223-616490( ma t/m vr 9.00-12.00u en 13.30-17.00 uur)

Marsdiepstraat 176,

1784 AT Den Helder.


Funda klantenwaardering 9,6

Ik heb het nooit te druk om mensen te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van een woning.

Het beste compliment dat u mij kunt geven is een aanbeveling bij uw familieleden, vrienden en/of kennissen!