Bewolkt17.7 ℃

Slim Fit Bootcamp Breezand in Breezand

Slim Fit

is een vrijgevestigde diëtistenpraktijk in Breezand. De diëtist is werkzaam in de regio Hollands Kroon, Schagen en Den Helder. Bij Slim Fit kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van voeding, gezondheid en lifestyle.

Voeding speelt in ieder leven een grote rol, zelfs nog voor de geboorte, hoewel we ons hier niet altijd van bewust zijn. Iedere dag maakt u voedingskeuzes die op uw lichaam een gezonde of ongezonde invloed hebben. De dagelijkse keuzes hebben een kleine invloed op uw gezondheid. Maakt u deze keuzes met regelmaat jaar in jaar uit? Dan worden de beloningen of consequenties voor uw lichaam groot. 'Een gezonde voeding is een cadeau aan uzelf, dat u pas veel later uitpakt'.

Voeding neemt binnen onze maatschappij een steeds belangrijkere rol in. In de media verschijnen veel artikelen en wordt u overspoeld met informatie. Gezonde voeding en leefstijl zijn een investering in uw gezondheid. Laat u adviseren hoe u persoonlijke gezondheidswinst kunt behalen. Een gezonde voeding en leefstijl resulteren in een fitter en energieker lichaam, een beter emotioneel welbevinden, gezondere uitstraling, een gezond gewicht en verminderde kans op welvaartsziekten als onder andere Diabetes type 2 en Hart- en vaatziekten.

Foto's van Slim Fit Bootcamp Breezand

Slim Fit Bootcamp Breezand image 1
Slim Fit Bootcamp Breezand image 2

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Ceresplein 1
1764 HD  Breezand
Mobiel
06-34305194
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Slim Fit Bootcamp Breezand. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map