Sinds december 2018 zijn we gevestigd naast de SNS bank en tegenover de entree van Albert Heijn. Dus alle gelegenheid om uw auto op de parkeerplaats gemakkelijk te parkeren. Naast onze heerlijke koffie bieden we u ook voordelige en kwalitatief hoogwaardige producten aan. Naast een ruim assortiment nieuwe producten bieden we ook 2e hands producten aan. En uiteraard is het mogelijk uw aankoop door ons te laten bezorgen en/of vakkundig te laten aansluiten. Alles is bespreekbaar.

Ons aanbod is vele malen groter dan de winkel doet vermoeden. Mocht het apparaat naar wens niet in de winkel aanwezig zijn dan doen we graag wat extra moeite om u met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Het aanbod van Wouters Witgoed stopt zeker niet bij wasmachines, drogers en koelkasten. Maar u kunt ook bij ons terecht voor inbouw apparatuur, klein huishoudelijk apparaten, robot stofzuiger, stofzuigers, volautomatische koffiemachines en ook voor LCD schermen bent u aan het goede adres.

Problemen zijn nooit leuk en daarom denken wij bij Wouters Witgoed graag in oplossingen. We hebben een eigen technische dienst met gekwalificeerde monteurs dus bij een defecte wasmachine, droger, koelkast, oven enz. bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Ons ervaren team ontvangt u graag in onze winkel in Schagen. En naast de heerlijke koffie hebben we natuurlijk ook een lekker bakkie thee voor u.