Bewolkt13.9 ℃

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg in Heerhugowaard

Rita Feld


Aandacht, warmte en betrokkenheid. Deze trefwoorden zijn van toepassing op de manier waarop Rita Feld haar werk als uitvaartleidster gestalte geeft. Haar bedrijf Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg heeft sinds de oprichting in 2007 een goede naam opgebouwd in heel West-Friesland.‘De liefde voor dit mooie werk en de dankbaarheid van nabestaanden brachten mij ertoe om in 2007 mijn eigen uitvaartonderneming te beginnen. Op verzoek verzorg ik bij geïnteresseerden thuis vrijblijvend een voorbespreking. Ik geef dan informatie over de mogelijkheden bij een uitvaart. Naar aanleiding van ons gesprek kan ik een begroting opstellen.

Ik werk voor iedere religie en ben beschikbaar voor ieder die dat wenst. Men kan te allen tijde een beroep op mij doen ongeacht bij wie men een lidmaatschap heeft of waar men verzekerd is. Vraagt u hiervoor naar de voorwaarden. Na het overlijden van een dierbare kunnen nabestaanden rechtstreeks contact met mij opnemen. Ook zorg ik voor de ?financiële afwikkelingen met de verzekeringsmaatschappij.’

Reacties Nabestaanden zijn zeer tevreden over de manier waarop Rita en haar medewerkers hen begeleidden en de uitvaart besproken en regelen. Men heeft ook maar te maken met één contactpersoon. Zij roemen de grote hoeveelheid tijd die besteed wordt aan de gesprekken, het dag en nacht klaarstaan en het ‘luisterend oor’ kunnen bieden. (Zie voor reacties van nabestaanden gerust eens in haar gastenboek op haar site). Rita reageert hierop: ‘Mijn stelregel is dat wij er samen met de nabestaanden voor zorgen dat afscheid nemen een herinnering voor het leven is.’ Deze stelregel maakt Rita uniek en bijzonder in haar dienstverlening omdat de mogelijkheden bij een uitvaart hierdoor enorm toenemen.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn In september 2011 opende Rita haar eigen uitvaartcentrum in de voormalige Engelbewaarderskerk aan de Johannes Poststraat in Hoorn. Het centrum biedt alle mogelijkheden om een waardige uitvaart te verzorgen en de warme uitstraling doet het verdriet verzachten. Naast een prachtige aula met 280 zitplaatsen is er een kleine aula voor groepen tot dertig personen, eveneens een intieme ruimte met een warme sfeer. De overledene staat altijd in het centrale middelpunt en zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een toast uit te brengen rondom de overledene. De vier familiekamers met 24 uur toegang bieden nabestaanden de mogelijkheid om individueel naar de overledene toe te gaan. Iedere kamer heeft een eigen uitstraling.

De goed doordachte inrichting met veel warme accenten biedt rust en troost. Er is geen tijdsdruk door de ruime planning en ook avondplechtigheden behoren, zonder meerkosten, tot de mogelijkheden. Op deze manier kan ieder een bezoek brengen aan de overledene zonder daar overdag (werk)tijd voor op te moeten offeren. In veel gevallen zal de volgende dag de crematie of begrafenis plaatsvinden, veelal in besloten kring zodat de intimiteit behouden blijft bij het laatste weerzien van de overledene.

Vanuit Hoorn en omgeving, maar ook van ver daar buiten, is iedereen welkom voor het laatste afscheid van een dierbare. Men verwacht dat de kosten door de luxe ambiance in Uitvaartcentrum Johannes Poststraat hoger uitvallen maar niets is minder waar. De dienstverlening is zeer hoog en het gebruik van de accommodaties en de consumpties zijn veelal zelfs goedkoper. Voor vrijblijvende informatie kunt u bellen met Rita Feld T. 06-20333884 Voor informatie en/of een rondleiding in het uitvaartcentrum met T. 06-22588228

info@ritafeld.nl,
www.uitvaart.ritafeld.nl
www.uitvaartcentrumjohannespoststraat.nl

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Laanderweg 15
1704 JT  Heerhugowaard
Telefoon
072-5122614
Mobiel
06-20333884
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map