Licht bewolkt16.6 ℃

Makelaardij Stroet-Kuipers in Noord-Scharwoude

Makelaardij Stroet-Kuipers


Het kopen van een woning doen de meeste mensen maar een paar keer in hun leven. Dus als je een huis wilt kopen, dan wil je ook graag dat het goed gebeurt. Het kopen van een woning bestaat namelijk niet alleen uit het bezichtigen en het uitbrengen van een bieding op de woning. Bij het kopen van een woning komt veel meer om de hoek kijken. Daarom adviseren wij en de meeste van onze collega’s ook altijd om u te laten bijstaan door een aankoopmakelaar. Deze kan het verschil betekenen bij de aankoop van uw woning of juist het advies geven om een woning niet te kopen in bepaalde gevallen.

Makelaardij Stroet-Kuipers kan u op de juiste manier bijstaan bij het aankopen van een woning. Wij geven u een goed en objectief advies voor iedere woning, over de juiste waarde, de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische regelingen, problemen en gebreken en uiteraard een scherpe onderhandeling voor u voeren, zodat die ene belangrijke koop ook voor u de juiste aankoop zal zijn. Tevens werken wij samen met diverse onafhankelijke hypotheekadviseurs welke u op een juiste wijze kunnen bijstaan in de keuze van de juiste hypotheek.

Foto's van Makelaardij Stroet-Kuipers

Makelaardij Stroet-Kuipers image 1
Makelaardij Stroet-Kuipers image 2
Makelaardij Stroet-Kuipers image 3

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Dorpsstraat 575A
1723 HB  Noord-Scharwoude
Telefoon
072-5156788
Mobiel
06-29418228
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Makelaardij Stroet-Kuipers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map