Bewolkt9.8 ℃

Loes Braakhekke in Schagen

Bezoekadres:

Loes Braakhekke

Jacob Ruijsdaellaan 63
1741KV Schagen
06-10776182
loes@loesbraakhekke.nl
https://www.loesbraakhekke.nl/

Loes Braakhekke


Coaching
Je kunt meer dan je denkt, investeer in jezelf, dan investeer je in je toekomst.

Ik wil graag een bijdrage leveren en een verschil maken door mensen te begeleiden om in hun kracht te komen en daardoor gelukkig en succesvol te zijn. Als coach begeleid, inspireer en stimuleer ik mensen om hun grenzen te verkennen, te verleggen en daar waar nodig, tijdig grenzen aan te geven. De rode draad in mijn werk is om mensen in hun kracht te zetten. Kies je ervoor om belemmeringen uit de weg te ruimen? Kies je ervoor om het leven (werk of persoonlijk) niet als een sleur te ervaren? Welke dromen heb je en wat houd je tegen om die dromen te verwezenlijken? Hoe kun je wel gelukkig en energiek door het leven gaan? Sla een nieuwe weg in en ontdek jezelf, waarbij denken en handelen in balans zijn, zodat je weer energiek, plezier, vrijheid en voldoening ervaart.

Ouderbegeleiding
Klaar voor het Ouderschap? Bereid je samen voor om straks nog meer te kunnen genieten van het ouderschap.

Opvoeden is leuk maar niet altijd even makkelijk. Opvoeden hoef je niet alleen te doen.

Klankschalenmassage
Laat je meevoeren tijdens een klankschalenmassage door de ontspannende werking van klanken en trillingen. Klanken zijn van grote invloed op ons leven, helpen ons voor ontspanning, ons welbevinden. Door de trillingen van de klanken ontstaat vaak een diepe rust. Een Klankschalenmassage is een heerlijke ontspanningsmassage.

Klankenbad of Klankconcert
Even niets hoeven, heerlijk liggend op een matje met schapenvacht en deken je laten meevoeren door de ontspannende werking van mooie instrumenten zoals: de gong, klankschaal, ocean drum, klankbuizen etc. Door de trilling van de klanken ontstaat er vaak een diepe rust. Een Klankenbad biedt elke keer een unieke beleving. Even een moment voor jezelf.

Foto's van Loes Braakhekke

Loes Braakhekke image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Loes Braakhekke. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map