Half bewolkt27.4 ℃

Koffertje Troost in Limmen

Koffertje Troost

Voor kinderen is het overlijden en afscheid nemen van een dierbare een ingrijpende gebeurtenis. Kinderen worden niet alleen geconfronteerd met het gemis van een geliefd persoon, maar ook met het verdriet van hun omgeving. Aandacht, uitleg en betrokkenheid is essentieel voor een goede start van het rouwproces. Het is belangrijk dat we kinderen op hun eigen manier bezig laten zijn met het afscheid en hen daarbij zoveel mogelijk ondersteunen.

Koffertje Troost wil ouders ontzorgen in een emotionele en drukke periode. Zij willen er zijn voor de kinderen, maar zijn veelal door eigen emoties overmand en druk met het regelen van de uitvaart. Daarnaast weten ouders soms niet goed hoe zij hun kind(eren) kunnen betrekken en ondersteunen.

Liefdevolle aandacht en zorg staat uiteraard voorop. Onze meerwaarde is de praktische ondersteuning door het aanbod van een diversiteit aan materialen. Koffertje Troost wenst dat de vele prachtige boeken, het uitvaartspeelgoed en de knuffelpakketjes alle kinderen bereiken die het nodig hebben!

Foto's van Koffertje Troost

Koffertje Troost image 1
Koffertje Troost image 2
Koffertje Troost image 3

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Van Alkemadelaan 4
1906 XG  Limmen
Telefoon
06-20639745
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Koffertje Troost. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map