Bewolkt13.9 ℃

Keurslagerij Arie Klaver in Schagen

Keurslagerij Arie Klaver

Keurslager Klaver is een moderne en schitterende slagerij met echt vakmanschap. Ons team dat dagelijks voor u klaar staat is zeer vriendelijk, vakkundig, gedisciplineerd en gemotiveerd. Ons zeer uitgebreide assortiment past uitstekend bij de formule en haar vestigingspunt.


Over de kwaliteit kunnen we heel kort zijn deze is uitmuntend, met name het rundvlees uit onze eigen regio genaamd het Klaver rund. Wij weten exact hoe deze dieren gevoed en verzorgd zijn. Aan de Keins aan de West-Friese dijk in Schagen lopen onze runderen in sappige, groene weiden waar ze alle aandacht en verzorging krijgen.


In onze Keurslagerij verkopen wij ook o.a. varkensvlees van het Limburgse Livar varken dat smaakt zoals vroeger. Dat vlees komt van de Livar kloostervarkens. Deze speciale varkens hebben het voorrecht rond te mogen scharrelen in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch in Echt. Wij behoren tot een klein streng geselecteerd gezelschap van vakmensen dat geselecteerd Livar specialist is. En daar zijn wij trots op!

Foto's van Keurslagerij Arie Klaver

Keurslagerij Arie Klaver image 1
Keurslagerij Arie Klaver image 2

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Makado Centrum 75
1741 JA  Schagen
Telefoon
0224-212 044
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.3

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Keurslagerij Arie Klaver. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map