Bewolkt17.3 ℃

Hoveniersbedrijf Hemmes in Sint Maartensbrug

Hoveniersbedrijf D. Hemmes


Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel complete tuin als de onderdelen zoals het aanlegggen van bestrating, terras, schuttingen en vijvers etc. is al ruim 25 jaar de specialiteit van hoveniersbedrijf D. Hemmes. Wij zijn gevestigd in Sint Maartensbrug, gemeente Schagen (Kop van Noord Holland), het gebied waarin onze hoveniers werkzaam zijn is globaal de regio Alkmaar, Bergen, Julianadorp-Den Helder met Schagen als centrum.

Het tuinontwerp

Een mooie tuin ontstaat zelden vanzelf. Het is veel werk en vereist vakmanschap om een mooie tuin aan te leggen. Voordat met de aanleg van een nieuwe tuin of renovatie kan worden begonnen is het raadzaam om uw tuin wensen in een goed tuinontwerp en beplantingsplan vorm te geven. Onze ervaren tuinontwerper kan in samenspraak met u een origineel tuin ontwerp voor u maken.

De tuinaanleg

Is het ontwerp naar wens dan volgt de tuinaanleg. Het grondwerk moet gedaan worden. De sierbestrating, terras(sen) en de paden moeten aangelegd worden. Mogelijk dient er nog een schutting of een tuinhuis geplaatst te worden. Of wenst u een veranda of een overkapping waar u ’s avonds, als het wat koeler wordt of als het weer een beetje minder is, heerlijk kunt zitten.

Beplanting

Als één van de laatste klussen van de tuinaanleg zullen er struiken, heesters , vastenplanten en misschien wel bomen geplant moeten worden. Allemaal elementen waar van het aanleggen met zorg en vakmanschap uitgevoerd dient te worden. Tenslotte als het tuinplan volledig is gerealiseerd zal er vakkundig tuinonderhoud uitgevoerd moeten worden.

De Tuin leeft

Een tuin ontworpen door onze tuinontwerper en aangelegd door onze tuinmannen is een levende tuin, een prachtig bezit, Een heerlijke plek waar je bij mooi weer lekker buiten in de zon kan zitten. Waar je kan genieten van de bloemen en planten en van de vogels en vlinders. Een plek waar je de jaargetijden kan ervaren. Waar bloemen en bladeren ontluiken en weer verwelken.

Wij maken uw droomtuin

Of u een strakke tuin, een moderne tuin Een bloementuin of een romantische tuin of misschien wel die tuin met een vijver of toch liever een altijd groene tuin wenst. de hoveniers van Hoveniersbedrijf D. Hemmes kunnen dit voor u realiseren.

Hoveniersbedrijf D. Hemmes is een Tuinkeur gecertificeerd Hoveniersbedrijf en lid van de VHG. (vereninging van hoveniers en groenvoorzieners)

Welke staat voor de 5 zekerheden van Tuinkeur.

1) Profesionaliteit

2) Betrokkenheid

3) Vakbekwaamheid

4) Service

5) Kwaliteit.

Specialisatie

Als full service hoveniersbedrijf kunnen wij u helpen bij het gehele tuinaanleg traject. Maar ook voor losse klussen kunt u ons in huren. Wij zijn hierbij gespecialiseerd op o.a. de volgende vakgebieden.

Tuinontwerp, Tuinadvies, Beplantingsplan

Zelf gratis uw tuin online ontwerpen

- Aanleg van beplanting, heesters, Bomen en vastenplanten.

- Plaatsen van tuinhuis, Blokhut, Overkapping, Prieeltje

- Aanleg van Vijvers, water, waterornamenten/elementen

- Aanleg van (sier)bestrating, terras, paden en oprit

- Plaatsen van Schuttingen, erafscheiding en hagen

- Kunstgras aanleggen

- Gazon, grasveld aanleggen

- Tuinonderhoud, Snoeien, Boomverzorging

- Aanleg van drainage

- Aanleg van Tuinverlichting

- Het snoeien van bomen en beplantingen

Foto's van Hoveniersbedrijf Hemmes

Hoveniersbedrijf Hemmes image 1
Hoveniersbedrijf Hemmes image 2
Hoveniersbedrijf Hemmes image 3

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Grote Sloot 248
1752 JR  Sint Maartensbrug
Telefoon
0224-561494
Mobiel
06-51566768
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoveniersbedrijf Hemmes. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map