Licht bewolkt16.6 ℃

Hoogland Vis B.V. in Hoorn nh

Hoogland Vis

heeft een bekende klank in West Friesland. Ons familiebedrijf zorgt al ruim 70 jaar voor verse vis in de regio en ver daarbuiten. Wij zetten de tradities van de viswinkel die door onze grootvader in 1931 is gestart aan het Gouw voort. Uiteraard met moderne middelen en mogelijkheden.

De groothandel bevindt zich op het industrieterrein "Hoorn 80" te HOORN waar diverse ambachtelijk bereide vissalades, verse, gerookte en gebakken vis door ons worden geproduceerd en geleverd aan hotels, restaurants, cateringinstellingen en supermarkten. Onze verse vis kopen wij op de afslagen in Nederland en Belgie en wordt geimporteerd uit diverse landen over de hele wereld.

Wij fileren alle verse vis zelf en portioneren en verpakken de vis al naar gelang de wensen van u als klant. We roken de zalm en produceren continu verse salades, afgevuld in zowel consumenten- als grootverpakking.

Diverse soorten vis worden op een ambachtelijke wijze gebakken, teruggekoeld en verpakt. Service en hygiene in de productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het visverwerkend bedrijf en de verpakkingslijnen zijn IFS gecertificeerd en voldoen aan de strengste HACCP-normen. Eveneens is Hoogland Vis MSC gecertificeerd sinds 2007.

U zult merken dat wij werken met zeer korte lijnen en dat we bovenal flexibel zijn daar waar het gaat om de wensen van de klant. “Afspraak is afspraak” is ons motto.

Hoogland Vis

Foto's van Hoogland Vis B.V.

Hoogland Vis B.V. image 1
Hoogland Vis B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Protonweg 8
1627 LD  Hoorn nh
Telefoon
072-7600333
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoogland Vis B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map