Licht bewolkt17.1 ℃

Holvast Elektrotechniek B.V. in Noord-Scharwoude

Holvast Elektrotechniek


Heeft u ons al gespot? Holvast Elektrotechniek B.V. en Wattzonenergie B.V. zijn verhuisd. Naast al onze dagelijkse werkzaamheden hebben wij hard gewerkt aan het renoveren van ons nieuwe bedrijfspand aan de Mossel 69 in Noord-Scharwoude.

Dromen daar begint het mee! Van een klein schuurtje in de achtertuin naar een garage. En toen naar een mooie unit in Broek op Langedijk. En kijk ons nu eens… een paar jaar later zit Holvast Elektrotechniek B.V. en Wattzonenergie B.V. gevestigd aan De Mossel. Een mooi pand op een prachtige locatie. Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben wij onze intrek genomen.

Ons bedrijfspand is zo goed als klaar! Echter hebben we nog een mooie hal van ongeveer 170m² en diverse kantoren (voorzijde van het pand) waar onze focus nu op ligt. Zodra dit af is komen deze ruimtes in de verhuur. Wij willen andere ondernemers een kans geven om net als ons zich te vestigen op een top locatie. Dus ben jij op zoek naar een grote hal of een kantoorruimte? Neem gerust contact met ons op!

Tevens willen wij al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf. Zeker in deze roerige tijd beseffen wij ons al te goed dat dit niet vanzelfsprekend is. Wij hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Foto's van Holvast Elektrotechniek B.V.

Holvast Elektrotechniek B.V. image 1
Holvast Elektrotechniek B.V. image 2
Holvast Elektrotechniek B.V. image 3
Holvast Elektrotechniek B.V. image 4
Holvast Elektrotechniek B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
De Mossel 69
1723 HX  Noord-Scharwoude
Telefoon
0226-345700
Mobiel
06-21505923
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Holvast Elektrotechniek B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map