Bewolkt13.9 ℃

Gewoon Simoon in Waarland

Gewoon Simoon

Simone is opgegroeid in Waarland, later in Tuitjenhorn en woont nu al weer heel wat jaren in Waarland. Simone haar eerste baan was bij slager Alex de Ruiter in Schagen. Simone was de vrolijke noot van de winkel en iedere klant kreeg de aandacht die hij of zij verdiende. Simone zocht na een aantal jaren een nieuwe uitdaging en is na de slagerij gaan werken in de modebranche en wel bij Selection in Tuitjehorn. Simone voelde zich hier als een spreekwoordelijke vis in het water en heeft menig vrouw van vakkundig kledingadvies voorzien.

Simone geniet van de modebranche en heeft per 1 maart 2018 haar droom verwezenlijkt en haar eigen winkel ”Gewoon Simoon” in Waarland geopend. Simone kreeg de kans om de voormalig peuterspeelzaal in Waarland te huren en zij heeft dit pand omgetoverd tot een prachtige zaak. De inrichting en het interieur is door Simone zelf ontworpen en samen met vriend en familie tot stand gebracht. Het resultaat mag er zijn, in de kledingrekken hangt leuke kleding en ook kan je terecht voor leuke cadeautjes. Simone is in haar element en Waarland kan trots zijn op deze uitbreiding van de middenstand.

Foto's van Gewoon Simoon

Gewoon Simoon image 1
Gewoon Simoon image 2

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Kerkstraat 63
1738 BJ  Waarland
Mobiel
06-12489280
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Gewoon Simoon. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map