Half bewolkt19.4 ℃

De Massage & Beautybrigade in Castricum

De Massage & Beautybrigade

De Massage & Beautybrigade is dé massage en schoonheidssalon in Castricum om in een ontspannen sfeer helemaal tot je zelf te komen. Van een klachtgerichte massage, een ontspannende gezichtsbehandeling tot het harsen van de benen. Bij mij ben je in goede handen!

Massages
Gevoelige, pijnlijke spieren, nek-, rugklachten, pijn in de schouders, zeurende benen. Bijna iedereen heeft wel eens te maken met klachten die voort kunnen komen uit lichamelijk of geestelijke inspanning door bijvoorbeeld hoge werkdruk, emotionele gebeurtenissen, stress etc. Gun jezelf een massage en ondervind zelf de werking ervan.

Natuurlijk kun je je ook laten masseren als je geen klachten hebt en een moment voor jezelf wilt, even wilt bijkomen van alledaagse gebeurtenissen. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat zal deze tevens preventief werken en de kans op, terugkerende, klachten verminderen of je meer helpen ontspannen.

Gezichtsbehandelingen
Voor een mooie en stralende huid is een goede huidverzorging nodig. Bij de Massage & Beautybrigade kun je terecht voor diverse gezicht en lichaamsbehandelingen. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Naast complete behandelingen zijn er losse behandelingen mogelijk zoals o.a. epileren, harsen en verven van de wenkbrauwen en/of wimpers.

Graag verwelkom ik je in mijn praktijk te Castricum.

Foto's van De Massage & Beautybrigade

De Massage & Beautybrigade image 1
De Massage & Beautybrigade image 2
De Massage & Beautybrigade image 3
De Massage & Beautybrigade image 4

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Margaret Krophollerlaan 23
1902 MA  Castricum
Telefoon
0251-659232
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Massage & Beautybrigade. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map