Licht bewolkt26.5 ℃

Climapartners B.V. in Heerhugowaard

Climapartners B.V.

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek. En is ontstaan door de vraag uit de markt naar specialisten, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij toonaangevende fabrikanten hebben wij besloten om aan deze vraag te voldoen en deze specialismen als dienst aan te bieden. Enkele discipline’s die wij tot in de puntjes beheersen zijn airconditioning installaties, warmtepomp installaties, ventilatiesystemen, centrale verwarmingsystemen en meet- en regel systemen voor de aansturing van deze klimaatbeheersingsystemen.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw woning, kantoorgebouw, horeca gelegenheid, datacenter, cleanroom, winkel etc. Ook werken wij veelal in opdracht van gerenommeerde collega installatie bedrijven om projecten uit te voeren of te begeleiden, advies en calculatie werkzaamheden uit te voeren, service en/of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of troubleshooting werkzaamheden uit voeren.

Climapartners BV werkt geheel volgens de laatste Europesche normeringen en is STEK (STichting Erkenningsregeling Koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummers 6397-00 en FG-2056/1. We hebben meer dan 50 jaar gebundelde ervaring op eerder genoemde gebieden. Climapartners BV werkt uitsluitend met producten van topkwaliteit en is niet merk gebonden, hierdoor zijn wij in staat om voor elke opdrachtgever het juiste product, installatie, service- onderhoudscontract of overige diensten te kunnen aanbieden.

Climapartners BV is werkzaam in geheel Nederland en in sommige situaties ook daarbuiten, onze technici hebben al vele klimaatbeheersingsystemen geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar ook als professionele partner van collega installatie-, onderhoud-, en service bedrijven.

Foto's van Climapartners B.V.

Climapartners B.V. image 1
Climapartners B.V. image 2
Climapartners B.V. image 3
Climapartners B.V. image 4
Climapartners B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Flemingstraat 27
1704 SL  Heerhugowaard
Telefoon
072-7439958
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Climapartners B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map