Lichte regen13.8 ℃

Bloem Diezijn in Schagen

Bezoekadres:

Bloem Diezijn

Loet 3
1741BN Schagen
0224-297515
06-12125980
info@ebloemen.nl
http://www.ebloemen.nl

BLOEM DIEZIJN PROVINCIEWINAAR NOORD-HOLLAND:

MIJN BLOEMIST VAN HET JAAR 2015-2016
Onwijs trots en met een grote lach op ons gezicht mogen wij u vertellen dat wij, Bloem Diezijn aan de Loet in Schagen, bij de verkiezing 'Mijn Bloemist van het Jaar' de provinciale titel hebben behaald!!!Het is een prachtig compliment voor onze winkel, waarvoor we zeker onze klanten willen bedanken. We gaan er alles aan doen om nu ook de landelijke titel te behalen!”

WELKOM BIJ BLOEM DIEZIJN
Zoekt u een mooi kwaliteitsboeket waar u naar blijft kijken? Dan bent u bij Bloem Diezijn aan het juiste adres! Bezoek onze inspirerende en creatieve bloemenwinkel in het centrum van Schagen voor een boeket of bloemstuk naar wens. Of bestel een boeket via onze webshop en wij bezorgen uw bloemen in Schagen en omstreken (Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Callantsoog, 't Zand, Oude Sluis, Kolhorn, Barsingerhorn en Haringhuizen.)

OOG VOOR BLOEMEN EN OOR VOOR UW WENSEN
Al ruim 20 jaar vervult ons enthousiaste team met een vakkundig advies op maat al uw bloemenwensen. Elke medewerker heeft oog voor bloemen, oor voor uw wensen en kijk op mensen. Wij zetten uw emoties om in een origineel boeket, kwaliteitsbloemstuk of passend rouwarrangement.

ONLINE BESTELLEN, IN SCHAGEN EO BEZORGEN MAAR OOK OVERAL BEZORGEN
In onze webshop vindt u het hele jaar bloemen van het seizoen in iedere prijsklasse. Wij bezorgen uw boeket met de uiterste zorg in Schagen en omgeving. Daarbuiten vragen wij onze Fleurop collega’s uw boeket te bezorgen, dat kan ook buiten Nederland.

VOOR ELKE GELEGENHEID
Heeft u specifieke wensen voor een gelegenheidsbloemwerk? Wij helpen u graag! Van bruidsboeket (klik hier voor Bruidsbloemen) tot aankleding van uw trouwlocatie of het verzorgen van persoonlijk rouwbloemwerk (Klik hier voor afscheidsbloemen): bij ons komen al uw bloemwensen uit.

Een boeket of bloemstuk moet spannend zijn. Je moet er naar kunnen blijven kijken en telkens weer wat nieuws ontdekken...Kom gauw eens langs en laat u inspireren!

Foto's van Bloem Diezijn

Bloem Diezijn image 1
Bloem Diezijn image 2
Bloem Diezijn image 3
Bloem Diezijn image 4
Bloem Diezijn image 5
Bloem Diezijn image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bloem Diezijn. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map