Licht bewolkt16.6 ℃

Aurora Productions in Zuid-Scharwoude

Aurora Productions

Aurora Productions is sinds 1986 actief als uitgeverij van kunstkaarten en -boeken. Het doel is werk onder de aandacht te brengen van hedendaagse kunstenaars dat een bijdrage kan leveren aan een spirituele en gelukkige samenleving. Ook worden de boeken van de unieke levensmeester Bô Yin Râ beheerd en gepubliceerd.

Ecoprint

Aandacht voor het milieu komt tot uiting in de 'ecoprint'-kwaliteit van de kaarten. Ze worden in Nederland gedrukt op FSC-karton in waterloos offset met soja-inkt, hetgeen zo min mogelijk vervuiling geeft. Verpakkingen zijn waar mogelijk recyclebaar.

Collectie

Het fonds bestaat uit o.a. kinderkaarten, kunstkaarten, geboortekaartjes en geschenkkaartjes. Onder Thema’s vindt u rubrieken als: Bloemen / Felicitaties / Engelen / Huwelijk / Kerst / Muziek / Troost en rouw / Vogels & Vrouwen-kracht. Voor winkeliers zijn er diverse molens beschikbaar. Kantooruren: maandag t/m donderdag van 9.30 - 17.00 uur en vrijdag tot 12.30 uur.

Galerie

Sinds 2013 organiseren we aan huis tentoonstellingen van de kunstenaars waar we kaarten van uitgeven. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.aurora-art.com

Foto's van Aurora Productions

Aurora Productions image 1
Aurora Productions image 2
Aurora Productions image 3
Aurora Productions image 4
Aurora Productions image 5

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Sportlaan 54B
1722 XK  Zuid-Scharwoude
Telefoon
0226-321143
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Aurora Productions. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map