Lichte regen16.6 ℃

ASG makelaardij in Schagen

Bezoekadres:

ASG makelaardij

Nes 12
1741NH Schagen
0224-573111
06-53174240
info@asg-makelaardij.nl
http://www.asg-makelaardij.nl

ASG makelaardij

"Ik ben afkomstig uit een ondernemersgezin. Ik heb van jongs af aan geleerd dat een makelaar/ondernemer niet alleen integer handelt, maar ook betrokken, betrouwbaar en creatief is.

Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar werkervaring opgedaan in de regio van Alkmaar t/m Den Helder. Sinds 1984 heb ik mijn eigen kantoor geopend. Onze werkwijze is direct, informeel en laagdrempelig.

Ik geniet van elke werkdag: ik ben dagelijks vele kilometers in ons prachtige gebied, kom bij veel mensen thuis en ontmoet iedere dag weer nieuwe enthousiaste klanten. Ik krijg met name veel energie van tevreden klanten.

Mijn vrije tijd vul ik graag met een rondje hardlopen, golf, uit eten gaan, gezellig borrelen in de stad en leuke dingen doen met vrienden. Als het lukt probeer ik elk jaar op wintersport te gaan en af en toe een stad in Europa of elders in de wereld te bezoeken!”

Foto's van ASG makelaardij

ASG makelaardij image 1
ASG makelaardij image 2
ASG makelaardij image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ASG makelaardij. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map