Half bewolkt19.4 ℃

AGGVO in Heerhugowaard

AGGVO


AGGVO is begonnen als leverancier van hoogwaardige onderhoudsproducten voor de landbouw, veehouderij, AGF en tuinbouw.

Inmiddels bied AGGVO u een breed pakket aan HACCP hygiëne disposables artikelen (gecertificeerd volgens Europese richtlijnen), vele soorten papierrollen, papierhanddoeken, zepen, dispensers, toiletartikelen en andere sanitaire producten.

Ook een zeer uitgebreid aantal producten voor persoonlijke beschermings(PBM's). Deze artikelen zijn geschikt voor alle branches en blinken uit op het gebied van veiligheid. Vele soorten (bedrukte) werkkleding, veiligheidswerkschoenen en laarzen, grip-handschoenen, gehoor-adem en gezichtsbescherming voor verschillende sectoren.

Ook kunnen wij machines voor verwerking bloemen en groenten leveren, zowel nieuw als gebruikt. Bindelastiek (voor bloemenverwerkingslijnen) en verschillende soorten folies. Zelf verpakkingsproducten voor de slagerij en slachtsector behoren tot de mogelijkheden van AGGVO.

Producten voor reiniging en ontsmetten van u machines en werkruimten (met foodverklaring en MSDS certificaten). Van bezem, vloerenwisser tot zuig en veegmachines kunnen wij scherp aanbieden voor u. Wij doen dit op onze eigen manier, korte lijnen, meestal direct van producent naar eindgebruiker. En met gerichte producten die ieder een specifiek onderhoudsprobleem in de verschillende sectoren aanpakken, doeltreffend en duurzaam.

Veel van deze artikelen zijn inmiddels te vinden in de webwinkel. Staat u artikel er niet tussen of wilt u grote aantallen dan kunt u middels mail of telefoon hier naar vragen. Geef aan welk product u zoekt en wij zorgen voor een passende prijsopgave, veelal binnen 24 uur.

Sinds kort werkt AGGVO ook samen met een bedrijf in Groot Brittannië. Hier voor heeft AGGVO opgericht EPS Europe. Dit staat voor Environment (milieu) Prevention (preventief) Sollutions (oplossingen) Europe (Europa) dus in het Nederlands, oplossingen ter voorkoming van milieu vervuilingen. Dit bedrijf verzorgd de distributie van Green Rhino producten in Europa. Dit zijn producten gemaakt van een unieke polymeer die bij direct contact met koolwaterstoffen, deze omzetten in een rubberachtige verwerkbaar product dus niet nodig om de olie direct te vernietigen. Het is opgenomen en de rubberachtige stof is verwerkbaar tot nieuwe producten.

Foto's van AGGVO

AGGVO image 1
AGGVO image 2
AGGVO image 3
AGGVO image 4
AGGVO image 5
AGGVO image 6

Zoek een bedrijf in Schagen:

Adres
Zeldenruststraat 3B
1704 BR  Heerhugowaard
Mobiel
06-14645681
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AGGVO. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map