SCHAGEN - ’Rock in de Kerk!’ stond voor het eerst in het Scagon Theater in september 2018. Na een seizoen spelen heeft het concept een fikse ontwikkeling doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een succesvolle, rollende ’rock machine’. Reden te meer om terug te keren naar het Scagon Theater met ’Rock in de Kerk! part II’. Door dit muzikale evenement zullen oude tijden herleven. Met swingende, tijdloze, Engelstalige Rockmuziek.

Het concept: een rockconcert met lichtshow, beelden en Engelstalige rockmuziek blijft ook in het komende seizoen overeind. Wel verandert de setlist. Het publiek heeft het afgelopen seizoen suggesties van rocknummers gedaan waaruit de band een keuze kan maken. Deze zomer is aan een nieuwe lijst gewerkt. Welke bands er dit jaar op zullen staan en welke favorieten mogen blijven, blijft nog even onder de pet. Daarover zal binnenkort meer duidelijkheid komen.

’Rock in de Kerk!’ met frontman Niels van der Gulik zang, Erik Bogers op toetsen, Auke Haaksma op bas, Richard Heijerman op drums en Jos Kolenberg op de elektrische gitaar gaat van klein naar groter tot groots. De muziek zal via alle zintuigen worden toegediend. Alles en iedereen ademt muziek uit. Het zal dan ook puur genieten worden. Luisteren, zonder achtergrond ruis.

Facebook.com/rockindekerk
Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop(www.theaterscagon.nl) en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.
Datum: zaterdag 28 september 2019
Aanvang: 20.15 uur Entree: € 15,50