TUITJENHORN - Bij het eigen senioren toernooi in Tuitjenhorn zijn zes judoka's van EBI-Sports in de prijzen gevallen.


Het toernooi werd op zaterdagavond georganiseerd en was met een opkomst van 32 judoka's weer wat groter dan vorig jaar. Er werden toch nog zes poules gemaakt met een aantal samenvoegingen zodat iedereen in ieder geval vier potjes kon judoën. De judoka's kwamen van verschillende clubs uit Noord-Holland om voor de prijzen te strijden.

Van EBI-Sports werden Denys Bremmers, Thijmen Snip en Stan Pouw kampioen en werd Quando Nijenhuis 2e en Rens Pronk en Joop Poland 3e.

De overige uitslagen van de poules:
-18 jaar -60kg 1e Raisha Meilan, 2e Lee-ja Xiao, 3e Joop Poland.
-18 jaar 66kg: 1e Denys Bremmers, 2e Jan v/d Kroon, 3e Rens Pronk.
-18 jaar 73kg: 1e Thijmen Snip, 2e Wouter Drenth, 3e Edward Drenth.

Bij de + 18 jaar -66kg werd 1e Mike van Lawick, 2e Quando Nijenhuis en 3e Eathon Brouwer.
In de poule met een samenvoeging van 73kg en 81kg werd Stan Pouw 1e, Casper Looman 2e en Rick Rol en Tristan Rommers 3e.
Bij de 90kg klasse werd Mark de Haan 1e, 2e werd Bas Betds en 3e Koen Postema.
In de zwaarste categorie werd Quin Kiel 1e, Daan Vellinga 2e en Koen Elbertsen 3e.

De jeugd prijswinnaars kregen een fles vruchtensap en douchepakket en de volwassenen een fles wijn en olijven van De Kolenist uit Zuid-Scharwoude.De stijlprijs, gesponsord door De Waerd Bowling en Sportcafé uit Heerhugowaard werd gewonnen door Mark de Haan van Kodokan won daarmee een bowlingarrangement.De aanwezige JBN scheidsrechters en EHBO-ers kregen van Esser Bloemen en Planten nog een mooie plant en fles wijn van de Kolenist uitgereikt.