ZAANDAM - Bij het Jeugdtoernooi in Zaandam waar het toernooi vernoemd is naar de kortgeleden overleden 9e Dan drager Tony Wagenaar zijn 3 judoka's van Judoschool EBI-Sports Kampioen geworden.

In het eerste en tweede blok ging coach Robert op pad met 5 judoka's. Quinn Oostwal mocht al om 08.45uur op de weegschaal om ingedeeld te worden in zijn poule met 6 judoka's. Dat betekende 5 potjes spelen vandaag en hij werd met 4 overwinningen 2e geworden. Julissa de Jongh werd in haar poule met 5 judoka's die ze allemaal versloeg Kampioen en Wessel Koning werd in dezelfde poule met 1 verliespartij tegen zijn clubgenoot 2e. Zijn ouder broer Aron Koning moest ook 5 wedstrijden spelen en won er vier en werd dus ook 2e. Susanna de Jongh zat in een sterke poule en wist, op een paar puntjes na, net niet het brons te halen.

Bart nam de coaching in blok 3 en 4 voor zijn rekening en kwam thuis met 3 uit 3. Luka Steblaj was lekker op dreef en won al zijn wedstrijden met een Ippon en werd zo Kampioen. Gijs Dekker volgde zijn voorbeeld en werd Kampioen met 5 overwinningen en als laatste was Tamara Zut aan de beurt en zij verloor er 1 en werd 2e in een poule van 5 judoka's. Allemaal supergoed gejudood en de coaches waren erg tevreden.

Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kun je kijken op de website www.ebisports.nl of bellen met Hoofdtrainer Frank Scholtes, 0651807361