REGIO Zowel de dames als de heren van VZV hebben afgelopen zaterdagavond een overwinning behaald. Voor beiden teams was het een zeer welkome in de degradatiestrijd.

Venlo – VZV 21-24
Afgelopen dinsdagavond beleefden de dames van VZV een teleurstellende avond. Op bezoek bij eerstedivisionist DSVD werd de bekerwedstrijd met ruime cijfers verloren. Op bezoek bij Venlo revancheerde de ploeg zich. ,,Afgelopen dinsdag was inderdaad heel teleurstellend en dat je dan in de competitie je zo kan herpakken is enorm fijn” zei Linsey Perre na afloop.

,,In vergelijking met de vorige wedstrijden begonnen we goed. Eigenlijk ging het de hele wedstrijd gelijk , maar op het einde konden we het gaatje slaan” vervolgt de speelster. Het resulteerde in een 21-24 overwinning. ,,We zijn enorm blij met deze punten”.

VZV – Aristos (2) 30-28
In eigen huis boekte de herenploeg van VZV een 30-28 overwinning. De ploeg uit ‘t Veld heeft hiermee na acht opeenvolgende nederlagen weer eens punten gepakt. ,,Eindelijk weer gewonnen” reageerde Rick de Vries na afloop.

In het duel met directe concurrent Aristos wist VZV de punten dus te behalen. ,,Het was een mooie wedstrijd waarin we allemaal redelijk scherp waren” besluit de aanvoerder. Door de zege heeft de ploeg de concurrentie weer in het vizier, en zijn de kansen op handhaving vergroot.