REGIO Op bezoek bij Hercules zijn de heren van VZV tegen een nieuwe nederlaag aangelopen. In de eerste klasse van het dameshandbal ging Hollandia T eveneens onderuit.

Hercules (3) – VZV 30-27
Op bezoek bij Hercules ging VZV met 30-27 onderuit. ,,We begonnen helaas niet zo goed en stonden al redelijk snel met vier à vijf doelpunten achter” zei Rick de Vries. De achterstand kwam mede doordat de ploeg uit ‘T Veld een viertal kansen mistte. ,,Na tien minuten rechte we onze rug en kwamen we terug in de wedstrijd” vervolgt de speler. Halverwege stond het duel 14-14. ,,We speelde dus twintig minuten in de eerste helft prima en stonden goed te verdedigen”.

De tweede helft ging het gelijk op. De Vries: ,,We konden alleen verdedigend geen vuist meer maken. Het ging gelijk tot 24-24. Zij kwamen er te makkelijk door en wij kregen meer moeite om goals te maken als hun”. Uiteindelijk sloeg Hercules een gaatje. ,,Misschien komt het door motivatie of conditie, maar we kunnen helaas de wedstrijden niet naar ons toe trekken. We missen de flow of het zelfvertrouwen”.

Hollandia T – VVW 26-34
,,Een beetje geflatteerd” vond Dion Ferdinandus. Hollandia T leed in eigen huis een 26-34 nederlaag tegen VVW. Halverwege was alles nog mogelijk, gezien de 12-13 ruststand.

,,In de tweede helft wisten we veel de paal te vinden. Zij schakelde door en wisten veel de cirkel te vinden. Ze hadden iets meer individuele klasse. Dus een terechte overwinning van VVW” vervolgde de coach. ,,Al had de uitslag dichter bij elkaar kunnen liggen”. Bij de ploeg uit Tuitjenhorn scoorde alle speelsters. ,,Dat is mooi”.