Burgervlotburg - WaakSaam voert, in opdracht van de provincie Noord-Holland, onderhoud uit aan de slijtlaag van de Burgervlotbrug. Vanwege deze werkzaamheden is de vlotbrug een avond en nacht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Planning

WaakSaam werkt van dinsdag 8 september 21.00 uur tot woensdag 9 september 05.30 uur. Omdat de werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer plannen ze een reserveperiode in: woensdag 9 september 21.00 uur tot en met donderdag 10 september 05.30 uur.

Werken in de avond en nacht

WaakSaam werkt in de avond en nacht om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Het verwijderen van de beschadigde stukken van de slijtlaag kan in de directe omgeving te horen zijn. Ze streven ernaar deze werkzaamheden zo vroeg mogelijk in de avond uit te voeren, om de geluidshinder ’s nachts te beperken.


Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

Tijdens de werkzaamheden is de Burgervlotbrug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het autoverkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug en de Schoorldammerbrug.

Fietsers en voetgangers

De vlotbrug blijft open voor fietsers en voetgangers. Zij worden door het aanwezige personeel over de brug begeleid. WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. Ze verzoeken u de coronamaatregelen op te volgen en 1,5 meter afstand te houden.

Scheepvaart

Voor de scheepvaart geldt - gedurende de bedieningstijden - maximaal 30 minuten oponthoud bij de brug.

Meer informatie?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gratis contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: (0800) 020 0600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.