SCHAGEN - Hoe zit het met aanbesteden door de overheid en specifiek de gemeente Schagen? Wat is TenderNed en hoe werkt het? Wat is duurzaam / circulair inkopen en wat betekent dat voor de gemeente Schagen?

Allemaal vragen die de gemeente Schagen regelmatig krijgt van ondernemers. Reden voor de gemeente om op dinsdag 16 april een avond voor ondernemers – met uitzondering van zorgaanbieders - te organiseren over inkoop een aanbesteden door de gemeente.

Wethouder Beemsterboer: “Wij vinden het belangrijk dat alle ondernemers, en zeker onze lokale ondernemers, kans maken bij aanbestedingen. Kennis van het vaak complexe aanbestedingsproces is daarbij nodig en wij willen voorkomen dat ondernemers vanwege de regelgeving niet meedoen aan aanbestedingen. Vandaar deze avond voor alle ondernemers die hierover meer willen weten.

De avond start om 19.00 uur in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen.

Programma ondernemersavond over inkoop en aanbesteden
19.00 uur inloop
19.30 uur opening door wethouder Jelle Beemsterboer
19.45 uur presentatie over inkoop en aanbesteden door Marcel Eversdijk (adviseur Inkoop)
20.30 uur break
20.40 uur deelsessies, u kunt kiezen uit:1. duurzaam/circulair inkopen door Mark van Riel (adviseur Inkoop)2. SROI (social return on investment) bij aanbestedingen door Annette Joosten (medewerker Uitstroomunit)3. demo inschrijven via TenderNed en hulp bij het instellen/aanpassen van een interesse profiel door Alex van Duist (adviseur Inkoop)
21.15 uur plenaire afsluiting
21.30 uur netwerken
22.00 uur einde bijeenkomst

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze avond? Meldt u zich dan uiterlijk 15 april 2019 aan via het aanmeldformulier. Wilt u graag ook uw voorkeursdeelsessie opgeven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden met de grootte van de zalen? Alvast bedankt. Let op: er is maar beperkt plaats, dus wees er snel bij!