SCHAGEN - Team Sportservice Schagen organiseert samen met atletiekvereniging TAV’80 op 20 juni een scholierenveldloop. Voor de scholierenveldloop kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp en Hollands kroon zich inschrijven.

Op woensdagmiddag 20 juni is er in park de Meet (Nieuwe Niedorp) een Scholierenveldloop. De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom park de Meet. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet.

De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15:00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17:00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.

Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Je kunt je tot 8 juni inschrijven. Inschrijven kan via de website van Team Sportservice Schagen: www.teamsportservice.nl/schagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Schagen (Ciska Bosma), tel: 0224 – 214774, email Cbosma@teamsportservice.nl.