TUITJEHORN / WARMENHUIZEN - Op dit moment werkt gemeente Schagen aan een plan om de ‘vaste’ oevers van sloten in Tuitjenhorn en Warmenhuizen om te vormen naar een natuurvriendelijkere vorm. De planning is om in het najaar hiermee aan de slag te gaan.

Daarom organiseert gemeente Schagen twee inloopbijeenkomsten voor geïnteresseerden. “Voordat we met de werkzaamheden starten is het belangrijk dat wij onze bewoners laten weten wat zij kunnen verwachten,” aldus wethouder Hans Heddes. “Daarom organiseren wij deze inloopbijeenkomsten voor alle geïnteresseerden.”

Inloopbijeenkomst
De bijeenkomst is voor omwonenden van De Zeelt en Het Skuitje in Tuitjenhorn is op woensdag 27 juni tussen 19.30 en 20.30 uur in dorpshuis Ahoj aan de Dorpsstraat 37 in Tuitjenhorn.

De bijeenkomst in Warmenhuizen is voor omwonenden van de Remmersdel. Deze bijeenkomst is op maandag 2 juli tussen 19.00 en 20.00 uur in het dorpshuis Warmenhuizen aan de Dorpsstraat 126. Geïnteresseerden kunnen dan binnenlopen om te horen welke hinder en overlast zij eventueel kunnen verwachten.