TUITJENHORN - Donderdag 4 oktober organiseren wij een eerste inloopbijeenkomst in het dorpshuis Ahoj, Dorpsstraat 27 in Tuitjenhorn. De Harenkarspelweg is klaar en zo langzamerhand weet steeds meer verkeer deze nieuwe route te vinden. Dat betekent dat wij ons nu samen met dorpsraad, inwoners en ondernemers van Tuitjenhorn gaan richten op de reconstructie van de Kalverdijk, de Koorndijk en de Dorpsstraat in Tuitjenhorn.

Wethouder Hans Heddes: “Met deze reconstructie creëren we een duurzame en veilige buitenruimte, die de komende generaties in goede staat blijft.”

Inloopbijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerden tussen 17.00-20.00 uur binnenlopen om vragen te stellen en informatie op te halen. “Wij zijn vooral benieuwd naar de mening van inwoners en ondernemers. Hoe wordt er gedacht over onderwerpen als bijvoorbeeld de verkeersveiligheid en de uitstraling van de openbare ruimte,” licht Wethouder Hans Heddes toe. Hiervoor zijn stands ingericht met verschillende thema’s, zoals; verkeer, planning & organisatie, inrichtingsopgave , beheer en onderhoud, uitstraling en bijzondere plekken. Daarnaast wil de gemeente graag samen met de bewoners tot een mooi ontwerp komen. Vandaar dat zij op deze avond graag in contact komen met betrokken bewoners die samen met hen de plannen vorm willen geven, door deel te nemen aan een aantal workshops. Mensen kunnen zich op deze avond daarvoor opgeven.