WARMENHUIZEN - De herinrichting van het Baanpark, ook wel Hemelsschootjepark genoemd, is bijna klaar. De aannemers en het projectteam werkten afgelopen jaar hard om het park aan te passen naar de wensen van de omgeving en de huidige technische eisen.

Omwonenden en gebruikers van het park droegen bij aan het project met hun ervaring uit het verleden, hun wensen voor de toekomst en hun aandacht voor de oplossingen van problemen. Hun inbreng - soms enthousiast en soms kritisch – heeft het werk enorm geholpen. “Samen zijn wij geslaagd om het park toegankelijk, veilig en uitnodigend voor de zowel menselijke als dierlijke gebruikers te maken,” aldus wethouder Hans Heddes.

Programma opening Baanpark
Het projectteam wil graag iedereen bedanken voor hun betrokkenheid, medewerking en geduld tijdens de afgelopen periode. Ze vieren de opening van het park met de buren, omwonenden en betrokkenen om samen te genieten van het mooie resultaat. Het feest trapt af om 15:00 uur op vrijdag 29 juni 2018.

Slecht weer? Dan naar de Oude Ursulakerk
Bij slecht weer wordt de opening gevierd in de Oude Ursulakerk. Als de locatie verandert, dan wordt dat op de pagina over het Baanpark vermeld.

Buurtgroep Baanpark?
Gemeente Schagen is op zoek naar omwonenden die het leuk vinden om buiten hun eigen tuin de handen uit de mouw te steken of om samen met de buren in de buitenruimte actief te zijn. Zij komt graag in contact met deze mensen om de kansen hiervoor te bespreken. Dat kan via het contactformulier.