SCHAGEN - Vrijdagmiddag 17 juni is het zover. Dan barst de kermis in Schagen weer in alle hevigheid los. Om 16.00 uur openen wethouder Puck de Nijs-Visser en wethouder Hans Heddes officieel de kermis op de Markt in Schagen. Om 15.45 uur is bij de Posthoorn het ontmoetingspunt. Daarna lopen de wethouders over de kermis en bezoeken zij één of meerdere kermisattracties.


Kermis voor mensen met een beperking: maandag 20 juni

Maandag 20 juni zijn mensen met een beperking van 18.30 tot 21.00 uur welkom in Alpha aan de Loet in Schagen voor een feestelijke avond.

Tekenwedstrijd: woensdag 22 juni

Ook dit jaar organiseren we weer een tekenwedstrijd voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar van onze gemeente. Deze kinderen worden uitgedaagd hun mooiste tekening in te leveren. De tekening kan vanaf heden tot en met 21 juni tijdens openingstijden ingeleverd worden bij de receptie in het gemeentehuis aan de Laan in Schagen. In ruil voor de ingeleverde tekening krijgen de kinderen dan een muntje, dat zij tijdens de prijsuitreiking kunnen inleveren voor een muntje van een kermisattractie naar keuze.

Prijsuitreiking

Voor de mooiste tekeningen heeft het kermiscomité een extra prijs. De prijsuitreiking is op woensdag 22 juni, om 16:00 uur in de Muziektuin in Schagen.

Seniorenkermis: maandag 20 juni

Senioren zijn op maandag 20 juni vanaf 13.30 tot 17.30 uur welkom in Alpha aan de Loet in Schagen. De kermis wordt feestelijk gevierd met zang, lekkers en een loterij.

De kermis in Schagen duurt tien dagen, van vrijdag 17 juni tot en met zondag 26 juni.