SCHAGEN - Zondag 22 juli zijn er weer twee optredens in de Muziektuin in Schagen:

"Iep, Miran en Snipjan"

Iris Feijen maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen raakte deze muziek haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen. Ze reisde op jonge leeftijd af naar Portugal om daar in de invloedsferen van de fado te verkeren.

Gewapend met deze invloeden is Iris eigen nummers met jazz en fado invloeden gaan schrijven en is ze in 2016 gaan samenwerken met gitarist componist Marijn Wijbenga en bassist Stefan Snip. Het trio: Iep, Miran en Snipjan was geboren.

Momenteel zijn ze druk bezig met het creëren van een repertoire dat bestaat uit een mengelmoes van de eigen nummers van Iris, eigentijdse Portugese fado, bossanova, jazz en andere aanverwante stijlen.

Het optreden in de muziektuin zal de eerste keer zijn dat Iep, Miran en Snipjan hun geheel eigen kijk op muziek aan het “grote” publiek zullen laten horen; een kabinet van warme klanken, om op terug te kijken, vooruit te blikken en in de veelvuldig aanwezige momenten van vreugde de heupen te laten wiegen!

Al met al een zeer geschikte invulling voor de zondagmiddag voor jong, oud, en alle anderen die niet tot die categorieën behoren!

Hoelaat? 12:00 uur - 13:00 uur

"Mister Magic"

”Mister Magic” bestaat uit:
Cynthia Eijkelenborg - Zang
Meerit Zeijlemaker - Zang
Rein Wijnja - Gitaar
Peter Kuiken - Drums, Zang
Arjen Muller - Saxofoon
Jos Boon - Keyboards, Zang
Jaap Zwaag - Bas

Het repertoire bestaat, naast Jazz standards, uit nummers van o.a.:
Noora Noor, Steve Wonder, The Crusaders, Sade etc

Na samengewerkt te hebben in de river studio van Rein Wijnja besloten deze muzikanten door te gaan onder de naam MISTER MAGIC.

Hoelaat? 13:00 uur - 14:00 uur