SCHAGEN - Op het ritme van de zee.. nemen wij u mee! Onder dit motto viert Schager Zeemanskoor ’Onder Zeil’ haar 15-JARIG JUBILEUM. En wel met een matinee- en een avondconcert.

In de afgelopen jaren is ’Onder Zeil’ uitgegroeid tot een groot en enthousiast koor met een crew die bestaat uit 50 mannen (ex-zeevarenden en ’beste stuurlui’) en 6 muzikanten. Onder leiding van ’kapitein’ Marianne Rijnders en begeleid door accordeons, gitaren, viool, fluit, wasbord, mondharmonica en andere zeewaardige instrumenten.

Het Zeemanskoor laat graag horen dat het inmiddels beschikt over een mooi en breed repertoire. Van traditionele ’shanty’s’ tot aan moderne ’sea-songs’ en menige, meerstemmige,variëteiten daartussen.

Vele shantyfestivals, markten, visserijdagen, maar ook verpleeg- en verzorgingshuizen in Noord-Nederland zijn inmiddels bekend met de vrolijke optredens door het Zeemanskoor. Reden genoeg om ’Onder Zeil’ ieder jaar weer terug te vragen. Met gemiddeld 15 tot 20 concerten per jaar mogen de koorleden zich inmiddels dan ook ’ervaren rotten’ noemen.

www.onderzeilschagen.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Aanvang: avondconcert 20.15 uur matinee 15.00 uur
Entree: € 7,50