SCHAGEN - Zanger pianist Roon Staal: In Nederland, maar ook in Rusland (Vladivostok) en Japan treedt hij op. En nu bent u welkom bij een concert door singer-songwriter-pianist Roon Staal in ons theater!


"Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away" ( Art Garfunkel). "It's his voice not least his songwriting ability that really shines throughout" (Gilbert O'Sullivan). Uitspraken door beroemde collega’s over Roon Staal
Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel.

Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals ’Promise’, ’Als Je Mij Zoekt’ en ’I Need You’ afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver en Boudewijn de Groot. Nieuw in het repertoire zijn o.a. ’The Sound Of Silence’ van Simon en Garfunkel en ’Across The Universe’ van John Lennon.

www.roonstaal.com

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl
en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.