TUITJENHORN - Hand- en stoelmassages van de Energiepraktijk – workshop “Make your own” van Bloem& bij de expositie Noordkopkunst in Tuitjenhorn. In de Ondernemercentrale aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn is een zeer diverse en uitgebreide collectie kunst te zien van 16 kunstenaars en 16 fotografen.

Op zaterdag 5 mei en zondag 6 mei gaat Trudie Appelman u kennis laten maken met haar passie; schilderen. Laat u verrassen! Kosten zijn € 10,– per persoon inclusief materiaal, betaling contant. maximaal 15 personen. U kunt beide dagen aanschuiven om 12.00 uur en om 14.00 uur.

Jeannette Lemmens van De Energiepraktijk geeft op 5 mei en op 26 mei informatie over de diverse massages en behandelingen die zij geeft in haar praktijk. Tevens biedt Jeannette handmassages en keukenstoelmassages aan tijdens de expositie. Een korte demonstratiebehandeling van Access Bars® is ook mogelijk. De kosten van deze behandelingen zijn € 5,- voor een handmassage of een stoelmassage van 15 minuten. Een demobehandeling Access Bars ® van een half uur kost €10,-.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten welke massages Jeannette geeft? U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen. Alvast online kennismaken? Kijk dan op de website: www.energie-praktijk.nl

Altijd al willen weten hoe je een boeket maakt en hoe je een boeket perfect in de vaas zet? Kom dan naar de workshop “Make your own”. Tijdens deze workshop maakt u uw eigen boeket en vertellen wij, Bodine & Maureen van BLOEM& uit Schagen, alle ins and outs over het boeketten maken.

Tijdens deze workshop stellen wij genoeg materialen beschikbaar & kan u ervoor kiezen bij ons een vaas af te nemen of om uw eigen vaas mee te nemen.Kosten: €20,- exclusief vaas. Vaas: €7,50.

De expositie loopt t/m 27 mei en is geopend van 11 tot 17 uur. Meer informatie op www.noordkopkunst.nl