Als ik verliefd word zal het voor eeuwig zijn... Deze eerste gezongen zin van het programma vat het zesde project van het Helderse projectkamerkoor samen: Canto Chiaro bezingt vijf eeuwen vol liefde in prachtige a capella koormuziek. 

Van Renaissance via Romantiek naar Tonaal Modern en zelfs enkele uitstapjes naar Close Harmony. Componisten van alle tijden hebben zich laten inspireren door de liefde in al haar verschijningen. Van prille liefde en stille aanbidding via houden van en ondeugende ontrouw tot het hartverscheurende, onvermijdelijke afscheid. Ronald van der Veen sluit aan met twee passievolle Argentijnse tango’s van Piazzolla in onverwachte, zinderende bewerkingen voor kerkorgel.

When I Fall in Love is een verleidelijk concert waar je warm van wordt tijdens de koude dagen in de aanloop naar Valentijnsdag.

Het eerste concert vindt plaats op zaterdag 5 februari om 15.00 uur in de Remonstrantse Kerk, Fnidsen 37 in Alkmaar. Het weekend daarna wordt gezongen op zaterdag 11 februari om 20.00 uur in de Doopsgezinde Kerk in Den Helder, Kerkgracht 49. Op zondag 12 februari tenslotte om 15.00 uur in het kerkje te Valkkoog, Valkkogerweg 39.

Toegangsprijs € 15,00;  kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang mits onder begeleiding van een betalende volwassene. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar door te mailen naar 

info@cantochiaro.nl

  of via de site www.cantochiaro.nl . Ook kunnen voorafgaand aan het concert aan de kassa kaarten worden gekocht. Maar: reserveren wordt aanbevolen, want vol is vol!