SCHAGEN - Hildegard Mandos, muzikante, zangers, (contra)basiste/gitariste, muziekdocente en componiste speelt haar wereldmuziek samen met Jina Sumedi en Marius Tjon.

Mandos’ eigen composities worden mede gekleurd door elementen uit de Soul, Afro, Jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek. Met positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

Composities van Hildegard Mandos ontstaan vanuit de visie het hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten. Het trio Mandos & Friends kent een bijzonder grote synergie. Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook gegrond karakter krijgt.

Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de melodiën nog een lift geven door de gezamenlijk gemaakte arrangementen. Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen recht naar het hart, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek energie geeft!

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Datum: Zondag 11 september 2022

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 15,00