SCHAGEN - Vrijdag 15 juni begint de kermis in Schagen weer, de opening is vrijdagmiddag om 16.00. Deze 10 daagse kermis duurt tot zondag 24 juni. Ook dit jaar hebben we weer een grote attractielijst, met grote attracties, kinderattracties, spelletjes en etenskraampjes. Naast de vele kermisattracties zijn er natuurlijk ook weer de verschillende jaarlijkse activiteiten te doen.

Het Kermisprogramma:

- Maandag 18 juni
Op Maandag 18 juni beginnen de Eurodagen deze duren tot en met woensdag 20 juni, dit betekend dan de attracties op deze dagen goedkoper zijn dan op de andere dagen.
Maandag 18 juni is ook de dag van de kermis voor de minder valide.
Ook hebben we op deze dag nog een activiteit staan, dat is namelijk het touwtrekken. Het touwtrekken vind plaatst op t' Noord en begint om 20.00.

- Dinsdag 19 juni
Op dinsdag 19 juni vind het activiteit katknuppelen plaats, wat om 19.00 zal beginnen.

- Donderdag 21 juni
Op donderdag 21 juni vind het vaste activiteit van de Schager kermis De Autopedrace plaats, velen in Schagen kijken hier elk jaar weer naar uit. Ook dit jaar zullen er weer veel eenpersoons steps en meerpersoons steps aan de start verschijnen. Wanneer de steppers eindigen in de stad, neemt de drukte toe om gezellig met ze alle een biertje bij de kroegen te drinken.

- Vrijdag 22 juni
Op vrijdag 22 juni is het de dag van de kermis voor de senioren.

Op de dagen dat er geen activiteiten zijn op de kermis kan je natuurlijk gewoon genieten van alle attracties!