Datum: zaterdag 7 januari 2017

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 12,50

Fabian Franciscus groeide op in de Beemster. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘stoephoerenstraat’ te Utrecht. ,,Succes is een keuze”, zegt hij zelf… Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam. Naast de finalistentour in België en Nederland speelde hij in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en in Londen o.a. in The Comedy Store, de bakermat van de Angelsaksisch comedy.

Speciaal voor zijn programma ’Vlafeest’ kreeg Fabian opeens een mening en wil deze graag vertellen. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken. Sterker nog: hij weet zeker dat zijn publiek er stiekem veel van kan opsteken! Na een heel erg leuke avond gaat men daarom ten minste naar huis met een hele mooie nieuwe uitklapbare mening. Waarschijnlijk trouwens met veel meer dan dat... En ja, ook zal er natuurlijk over VLA worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard.

Fabian beheerst de gave om zijn onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos uiterst grappig te verwoorden. Slecht en ongeconcentreerd in het leven buiten het podium, maar eenmaal op de planken een van de meest talentvolle en interessante opkomende cabaretiers van dit moment.

www.fabianfranciscus.nl