SCHAGEN - Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Podium Victorie Alkmaar naar buiten met de tour door de band WIES EN DE LIEFDE met het programma ’ZonderDagen’ op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland.

WIES EN DE LIEFDE is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona werd de release van het debuutalbum ’ZonderDagen’ in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat is er nu dan toch. Podium Victorie boekte er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen.

De muziek van WIES EN DE LIEFDE laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies’ pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden, zorgen voor een reeks magische shows!

Op het gebied van talentontwikkeling ziet Victorie het als taak om talent uit de regio een podium te bieden en zichtbaar te maken voor de wereld. Een samenwerking met WIES EN DE LIEFDE in de vorm van een tour bleek een schot in de roos. ’ZonderDagen’ is een luisterconcert dat de snelheid uit de tijd haalt, en de haast naast het leven legt. Waarin het leven en de liefde kwetsbaar worden bezongen en bespeeld door Wies en haar Mannen.

Datum: zondag 5 december 2021
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 14,50