SCHAGEN - ’We kijken wel even hoe het loopt’Waarom moet een mid-twintiger zich schamen voor huisje-boompje-beestje en een zilveren ANWB lidmaatschap? Kunnen er nog dingen gewoon zijn omdat ze zo zijn? De wereld ziet er heel anders uit dan beloofd. Gecompliceerder. Is er nog ruimte voor de eenvoud?


Jort van der Maarel is cabaretier, comedian en tekstschrijver. In deze voorstelling nodigt hij zijn publiek uit om met hem aan de zijlijn te gaan staan; zijn natuurlijke habitat. De plek van de buitenstaander, maar ook die van de trainer.
Gewapend met een scherpe dosis humor en een oude ziel neemt hij de toeschouwers mee in zijn zoektocht naar de steunpilaar van zijn levensgeluk: Overzicht!

’Xenion-flux: de onvermijdelijkheid der dingen’
De wereld is niet zo fantastisch als cabaretier, theatermaker en tekstschrijver Tobias van Kaam, voor ogen had. Want vaak is die gevuld met tegenslagen, ziektes, dood en verderf. Dit klinkt als vrij deprimerend, maar Tobias maakt van deze tragiek een speeltuin. Op kinderlijke wijze kijkt hij naar de wereld, waarin hij de grote thema’s van het leven bevraagt: Waarom is er eigenlijk iets? Of: waarom houd ik nog steeds zo van dino’s?
Ga met Tobias van Kaam op doldwaze tocht door zijn, met scherpe humor en enorme verbeeldingskracht gewapende fantasie met net iets te veel feitjes over dino’s, in een poging tragiek om te zetten in vreugde.

Datum: zondag 1 oktober 2023Aanvang: 15.00 uurEntree: € 13,50
Jongeren t/m 18 jaar: € 7,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl