SCHAGEN - De band Vaart speelt: ’Pak het op’. Vaart maakt inmiddels ruim 8 jaar eigen liedjes in het Nederlands. De band gaat er prat op dat haar teksten 'ergens over gaan'. Al meerdere malen werd de band door diepgeraakte, blije of ontroerde luisteraars bedankt.

Vaart is dol op een gezellige kroeg, maar kreeg o.a. na optredens in de Kampanje en een uitverkochte voorstelling in het Scagon theater, ook de smaak van het theater te pakken. De titel 'Pak het op' laat niets aan de verbeelding over. De band prikkelt het publiek en daagt het op speelse wijze uit. Maar de boodschap is duidelijk: Met onverschilligheid en cynisme gaan we het niet winnen!

Graag stellen wij u voor aan een band die het publiek inspireert, een spiegel voor houdt, maar bovenal laat genieten. Van jong tot oud herkennen mensen zichzelf in de rake teksten. Al meerdere malen kwamen er mensen na afloop de band met tranen in de ogen bedanken.

’Vaart stampt en dreunt in het groot, maar raakt de meest gevoelige snaar in het klein!'


Datum: zondag 29 december 2019
Aanvang: 15.30 uur
Entree: € 12,00

www.vaartdeband.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.