HEERHUGOWAARD - Op zondag 9 augustus wordt HAP & TRAP georganiseerd. Een unieke fietstocht van en naar Dancing-Partycentrum Marlene (Heerhugowaard), Restaurant De Ooievaar (Warmehuizen) en Cafe Zaal De Rode Leeuw (Ursem).


De prijs van dit unieke "Fiets- en Eetarrangement" bedraagt slechts € 35,00 per persoon.Dit bedrag is exclusief drankjes. Wees er snel bij: VOL = VOL !!

Geef je nu op voor dit heerlijke sportieve en gezellige evenement en beleef een unieke dag! Opgeven kan via Facebook (stuur PB naar Marlène) of telefonisch via 072-5711255 of 06-51822759. De reservering is pas definitief na betaling van € 35,00 p.p. op NL97 RABO 0326928952 t.n.v. Dancing Marlène.

Op zondag 9 augustus organiseren Dancing-Partycentrum Marlène, Restaurant De Ooievaar en Cafe Zaal De Rode Leeuw een "HAP & TRAP evenement".De fietstocht bedraagt ongeveer 45 km en leidt u langs de 3 genoemde horecagelegenheden in Heerhugowaard, Warmenhuizen en Ursem, waar heerlijke gerechten voor u klaar staan.Vanaf elke locatie zal om 12.00 uur gestart worden. U wordt er verwacht om 11.30 uur. Tijdens de koffie/thee met gebak wordt aan iedereen de route uitgereikt en een flesje water met wat lekkers voor onderweg.

U fietst de volgende etappes:
Dancing Marlène-De Rode Leeuw 8 km
De Rode Leeuw- De Ooievaar 22 km + heerlijke verrassing.
De Ooievaar-Dancing Marlène 15 km

*Op de 1e locatie (van vertrek) krijgt u een lekker kopje thee/koffie met gebak.
*Op de 2e t/m 4e locatie krijgt u een VOORGERECHT, een TUSSENGERECHT en een HOOFDGERECHT geserveerd.

Na afloop van de fietstocht zal er op elke locatie een quiz gepresenteerd worden aan de deelnemers over deze tocht met een prachtige hoofdprijs!
Na de prijsuitreiking is er een After Party met gezellige muziek.

Let op:
- Vooraf tekent iedereen een "verklaring eigen risico"
- Op elke locatie kun je de accu van je elektrische fiets opladen.
- Alles volgens de regels van het RIVM en gemeente.