SCHAGEN - Bigband MissJones, met leden uit de Kop van Noord-Holland en West-Friesland, onderscheidt zich al vijftien jaar met goed, niet alledaags, maar toegankelijk repertoire. Variërend van pop medleys tot uitdagende jazz nummers en alles daartussen. Dit seizoen start de band in ons theater met het allereerste theaterconcert sinds Corona. MissJones ’Back in Town’ Het programma biedt een mix van mooi nieuw repertoire, afgewisseld met verschillende succesnummers uit de tijd vóór Corona.

Na de succesvolle optredens in het Chinese Binnen-Mongolië en Beijing was MissJones klaar voor een nieuw seizoen vol mooie uitdagingen en concerten. Helaas kwam toen de Corona pandemie die het hele culturele leven in de wereld lam legde. Maar nu, dik anderhalf jaar later, mogen ze weer! Bigband MissJones heeft in de afgelopen periode hard gewerkt om weer helemaal in vorm te komen, En er zijn grote plannen voor het komend seizoen!

Bigband MissJones heeft al verschillende keren veelbelovende jonge muzikanten de kans gegeven zich op het podium te presenteren. Ook nu is een jonge solist uitgenodigd en bereid gevonden een aantal nummers met de band mee te spelen: de zestienjarige saxofonist Thomas Keizer. Datum: zaterdag 4 december 2021

Aanvang: 15.30 uur en 20.15 uur
Entrée: €15.00 / CJP: € 7,50