SCHAGEN - ’Tango Dichtbij’ is tango met een twist! Gloedvolle Argentijnse tango’s uit de gouden jaren van de tango. Vol verlangen en verdriet maar ook, door de visie van het trio Torno Tango, met humor en....met een twist!

Datum: zondag 5 januari 2020
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 10, 00

’Tango Dichtbij’
Torno Tango muzikaal sterk in vooral de gezongen, romantische en intieme Argentijnse tango. De tango, geboren in Buenos Aires en Montevideo, die menselijke gevoelens weerspiegelt als hartstocht, verdriet, verlatenheid en heimwee.

Het trio Torno Tango wil de Argentijnse tango zo dicht mogelijk bij het publiek brengen. Daarom treden gitaristen Jan-Willem Dubbeldam en Dick Hermsen en zangeres Marlies Gadelaa graag op in een intieme setting. De gitaristen spelen zonder bladmuziek en zingen soms meerstemmig mee. Om gevoelens én de humor voor ieder herkenbaar te maken, leidt zangeres Marlies de composities in en nodigt het publiek tevens uit om bij vrolijke nummers mee te zingen of te klappen.

Bovendien presenteert het trio, heel verrassend, een bekend (Nederlandstalig) nummer in een Argentijns jasje! Daarnaast voegen de drie soms, met een knipoog, nog iets van zichzelf toe. Zij zien namelijk ook wel eens tangomateriaal in bijvoorbeeld een popsong!

www.tornotango.nlEntreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.